h

Goed bezochte avond over het Nationaal Zorgfonds

6 maart 2018

Goed bezochte avond over het Nationaal Zorgfonds

Foto: SP

Onder leiding van Michiel van Nispen, 2e Kamer lid voor de SP, een goed bezochte avond over het Nationaal Zorgfonds. Er is veel gesproken over marktwerking in de zorg, de conclusie is dat marktwerking in de zorg niet werkt. 

Er waren ook korte interviews met de Vughtse VVD Wethouder Saskia Heijboer die meldde dat het ook in Vught hard werken is voor de zorg maar dat het best goed loopt.

Leon van der Wouw van Novalis, vertelde wat over de unieke plek waar deze avond gehouden werd, https://www.stichtingnovalis.nl.

Gert Müller van het Nationaal Zorgfonds vertelde over het ontstaan van marktwerking in de zorg. Fractievoorzitter Mathijs ten Broeke van de SP in Zutphen-Warnsveld had een goed verhaal over hun lokale initiatief voor de thuiszorg. Zijn boodschap is dat de bevolking achter dit initiatief moet gaan staan om een vuist te maken. Suzanne van Wiggen van de Vughtse SP sloot de avond af met een uitnodiging aan alle aanwezigen om vooral te gaan participeren.

De SP in Vught neemt het initiatief voor het Nationaal Zorgfonds maar kan het niet alleen Dus sluit je aan: www.nationaalzorgfonds.nl wil je meehelpen stuur een mail naar: vught@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier