h

Bijeenkomsten in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen.

17 februari 2013

Bijeenkomsten in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen.

Eind januari de eerste bijeenkomst gehad in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014.
SP-Vught wil graag met alle leden en sympathisanten het komende jaar gebruiken om de contouren van het verkiezingsprogramma voor maart 2014 vast te stellen.
Hiertoe hebben Peter Kradolfer en Sjoerd Janssens de trainerscursus Heel de Mens gevolgd in Eindhoven. Daarna hebben ze een actieplan gemaakt om te komen tot een breed gedragen verkiezingsprogramma. Het is de bedoeling dat we ongeveer 10 keer bij elkaar komen en elke keer een onderwerp uit het toekomstige verkiezingsprogramma bij de horens pakken.

Het leek ons goed om de eerste keer een bijeenkomst te beleggen over hoe het nu zit met de financiën indien je iets wil uitvoeren. Het geld kan immers maar één keer uitgegeven worden.
Coen van de Veer, onze financiële goeroe, wilde ons deze eerste bijeenkomst op 21 januari in dit kader wel door het bos van financiën leiden. Dit is hem aardig gelukt. De avond verliep in gemoedelijke sfeer. (zie bijlage) Natuurlijk waren er ook heftige discussies over de verschillende invalshoeken van de aanwezige.

Elke avond is er een quiz, waarmee er de beroemde SP-wisselbeker verdient kan worden. Na het serieuze drinken we na afloop nog een drankje en kunnen de discussies nog eens dunnetjes overgedaan worden.
Kortom een zeer geslaagde eerste bijeenkomst. De volgende gaat over huisvesting en de gastspreker zal Paul Jansen, tweede kamerlid van de SP, zijn. Allen die de SP een warm hart toedragen zijn bij deze uitgenodigd om 25 februari mee te praten en denken over het toekomstige woningbeleid van de gemeente Vught.

Opgesteld door Sjoerd Janssens

U bent hier