h

Nieuws van de afdeling

21 april 2022

ENERGIETOESLAG AANVRAGEN

Door de gestegen energiekosten kan niet iedereen de energierekening betalen. Daarom kunt U eenmalig een energietoeslag krijgen. Krijgt U de toeslag niet automatisch? Vraag de toeslag aan via de site van Wegwijs Plus.

Lees verder
2 maart 2022

Stop de oorlog!

Foto: SP

We voelen allemaal de onmacht. De onmacht bij het zien van de vreselijke beelden van oorlog in Oekraïne, van kinderen die moeten slapen in de metro en mensen op de vlucht. We moeten dit gevoel van onmacht omzetten in actie. Daarom organiseren de SP zaterdag, samen met de Partij voor de Dieren en andere organisaties, de actie ‘Stop de oorlog’ in Den Haag. 

Lees verder
31 oktober 2021

SP Ledenvergadering afdeling Vught, Helvoirt en Cromvoirt

Het bestuur van de SP-Vught nodigt de leden van de SP Vught, Helvoirt en Cromvoirt van harte uit op 12 november 19.30 uur bij de Algemene LedenVergadering in de Speeldoos.

Lees verder
13 juli 2021

Afscheid van Gerda van Veggel als voorzitter

Foto: SP

Gerda is vorig jaar gestopt als voorzitter van de SP in Vught, Helvoirt en Cromvoirt. In verband met de Covid-19 beperkingen kon de SP vorig jaar geen grote samenkomst organiseren. Afgelopen woensdag 7-7 is een delegatie op visite gegaan bij Gerda om haar toch te bedanken. Ze was blij verrast met deze onverwachte actie van de SP.

Lees verder
23 juni 2021

NOVO3 Blikveld: interview met Dani

Foto: SP

Een interview met Dani met punten zoals de scriptie van Dani over de inwonersparticipatie binnen de energietransitie. De SP in Vught, de eerste half jaar in de raad en de idelogie van de SP. Speerpunten van Dani: Jeugdzorg, Woningbouw, onderwijs en armoedebeleid en natuurlijk waar blijven de beloofde revolutionaire veranderingen in de Vughtse politiek?

Lees verder
6 juni 2021

Waar blijven de beloofde revolutionaire veranderingen in de Vughtse politiek.

Foto: SP

De SP in Vught begint zich ernstig zorgen te maken of het nieuwe Vughtse college wel gaat doen wat vooraf werd beloofd en de bestuurscultuur in de gemeente Vught fundamenteel gaat veranderen. Fractievoorzitter Dani Smith: “Ik heb er moeite mee dat de echte problemen op de lange baan worden geschoven. Er is vooraf wel een oriëntatieperiode van 100 dagen aangekondigd waarin het college informatie gaat ophalen bij de maatschappelijke organisaties, maar dat wil volgens mij niet zeggen dat in die periode alles gewoon op de oude voet kan doorgaan. Wij beoordelen het college niet op de intenties maar op de resultaten. ”

Lees verder

Pagina's

U bent hier