h

VERKIEZINGSPROGRAMMA 100% SOCIAAL

15 december 2013

VERKIEZINGSPROGRAMMA 100% SOCIAAL

Het SP Verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 is aangenomen. Een gedegen plan om - ondanks de ongekende bezuinigingen – Vught sociaal en betrokken te houden. Ook de kandidatenlijst is nu formeel. Henri Swinkels is de lijsttrekker, gevolgd door Sjoerd Janssens die ook nu al deel uitmaakt van de SP-fractie. Daarna volgen Tessa Beckman, Peter Kradolfer en Mamoun Yacoub.

De SP-avond verwelkomde ook Emile Roemer. Hij ging er in gesprek over de toestand van Nederland, de Haagse politiek en de gevolgen voor Vught. Een heldere uiteenzettingen met een verontrustend beeld: het huidige kabinet stelt zich niet ten dienste van de mensen, niet van de samenleving. Rutte 2 laat zich vooral leiden door Brussel, de multinationals en de grote financiële spelers. Door bestuurders, bankiers en magnaten. De gewone mensen hebben het nakijken.

Daar tegenover zet Emile een stelregel. Een regel zo eenvoudig dat hij iedereen kan helpen. Een leefregel gebaseerd op 3 fundamenten: menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Emile: “Elk voorstel dat deze fundamenten versterkt kan op onze steun rekenen, maar alle krachten die deze fundamenten ondergraven bestrijden we.”


Deze regel is ook opgenomen in ons verkiezingsprogramma.

Reacties

Betreft: gemeenteraadsverkiezingen. Zoek vergeefs naar een link op deze site voor het verkiezingsprogramma van Vught 2014 ... Graag hint...

Verkiezingsprogramma

U kunt het verkiezingsprogramma downloaden

via het menu, keuze programma.

Reactie toevoegen

U bent hier