h

SP vraagt gemeenten standpunt in te nemen over de toekomst van Agrifood Capital

28 maart 2018

SP vraagt gemeenten standpunt in te nemen over de toekomst van Agrifood Capital

Foto: SP

Met een brief aan de colleges van B & W en de gemeenteraden van de aan Agrifood Capital deelnemende gemeenten wil de partij dat er snel na de verkiezingen van 21 maart een serieuze discussie gevoerd wordt in al die gemeenteraden over de vraag of Agrifood Capital nog wel bestaansrecht heeft.

Per inwoner van al deze gemeenten gaat er 4 euro naar Agrifood Capital en wat de inwoners er voor terugkrijgen is op geen enkele manier duidelijk. In de brief aan de colleges van B & W worden door de partij een aantal kritische vragen gesteld, waar tot nu toe nog geen duidelijk antwoord op is gekomen.

Gemeenten hebben vaak grote moeite om met beperkte financiën hun inwoners van goede voorzieningen te voorzien, het geld dan verspillen aan een instelling die geen aantoonbare meerwaarde oplevert zou onverantwoord zijn.

De brief aan de verschillende gemeenten is een initiatief van Peter Kradolfer, gemeente-raadslid voor de SP in Vught en is afgelopen maand verstuurd namens alle SP-afdelingen in Brabant Noordoost.

U kunt de brief hier downloaden.

Reactie toevoegen

U bent hier