h

Afscheid van Gerda van Veggel als voorzitter

13 juli 2021

Afscheid van Gerda van Veggel als voorzitter

Foto: SP

Gerda is vorig jaar gestopt als voorzitter van de SP in Vught, Helvoirt en Cromvoirt. In verband met de Covid-19 beperkingen kon de SP vorig jaar geen grote samenkomst organiseren. Afgelopen woensdag 7-7 is een delegatie op visite gegaan bij Gerda om haar toch te bedanken. Ze was blij verrast met deze onverwachte actie van de SP.

De SP is Gerda maar ook haar partner Renny dankbaar voor de vele jaren hulp. Gerda was vanaf het begin betrokken bij de SP Vught, eerst actief met de oprichting van de SP afdeling Vught, een tijdje raadslid en ze bleef daarna een bijzonder actief lid. Vervolgens enkele jaren voorzitter dus een terecht bedankje met bloemen en natuurlijk een trosje tomaten. Sjoerd Janssens hield een toespraakje en vertelde welke acties door Gerda zijn opgepakt en hoe zij op een prettige manier maar toch vol gedrevenheid leiding gaf aan de SP in Vught. 

Foto: SP

    


Bedankt gerda en renny !

U bent hier