h

Nieuwste woningbouwplan biedt geen oplossing

20 juli 2020

Nieuwste woningbouwplan biedt geen oplossing

Foto: SP

Vindt u ook dat de woningen in Vught veel te duur worden? Dat de Vughtse jeugd en andere starters daardoor geen enkele kans meer hebben op een woning in Vught?

Ook het nieuwste woningbouwplan biedt geen oplossing. Lees het bericht hierover in het Brabants Dagblad: https://www.bd.nl/den-bosch-vught/vught-zuid-krijgt-een-zoed-en-zeventig-betaalbare-en-middeldure-woningen~af767a51/

Weliswaar heeft de gemeente het over “betaalbare” woningen, maar dan gaat het in dit plan over woningen van maar liefst zo’n 250.000 euro!!! Wie dat nog betaalbaar noemt, heeft geen idee van de situatie van veel starters in Vught. Kortom: weer geen kansen voor de Vughtse jeugd.

Uw mening!
Wij horen dan ook graag uw reactie op deze plannen. We moeten de gemeente Vught er immers van overtuigen dat het goedkoper moet. Wat is uw reactie? Geef direct uw mening over deze woningbouwplannen in Vught via vught@sp.nl

Uw reactie in beeld?
Van het probleem van te dure woningen wordt een mini-documentaire gemaakt. Daarvoor zoeken we ook inwoners van Vught die hierover geïnterviewd willen worden. Bent u geïnteresseerd? Laat het ons dan weten: ook via vught@sp.nl

U bent hier