h
24 december 2021

Kerstgroet

Foto: SP
31 oktober 2021

SP Ledenvergadering afdeling Vught, Helvoirt en Cromvoirt

Het bestuur van de SP-Vught nodigt de leden van de SP Vught, Helvoirt en Cromvoirt van harte uit op 12 november 19.30 uur bij de Algemene LedenVergadering in de Speeldoos.

Lees verder
13 juli 2021

Afscheid van Gerda van Veggel als voorzitter

Foto: SP

Gerda is vorig jaar gestopt als voorzitter van de SP in Vught, Helvoirt en Cromvoirt. In verband met de Covid-19 beperkingen kon de SP vorig jaar geen grote samenkomst organiseren. Afgelopen woensdag 7-7 is een delegatie op visite gegaan bij Gerda om haar toch te bedanken. Ze was blij verrast met deze onverwachte actie van de SP.

Lees verder
23 juni 2021

NOVO3 Blikveld: interview met Dani

Foto: SP

Een interview met Dani met punten zoals de scriptie van Dani over de inwonersparticipatie binnen de energietransitie. De SP in Vught, de eerste half jaar in de raad en de idelogie van de SP. Speerpunten van Dani: Jeugdzorg, Woningbouw, onderwijs en armoedebeleid en natuurlijk waar blijven de beloofde revolutionaire veranderingen in de Vughtse politiek?

Lees verder
6 juni 2021

Waar blijven de beloofde revolutionaire veranderingen in de Vughtse politiek.

Foto: SP

De SP in Vught begint zich ernstig zorgen te maken of het nieuwe Vughtse college wel gaat doen wat vooraf werd beloofd en de bestuurscultuur in de gemeente Vught fundamenteel gaat veranderen. Fractievoorzitter Dani Smith: “Ik heb er moeite mee dat de echte problemen op de lange baan worden geschoven. Er is vooraf wel een oriëntatieperiode van 100 dagen aangekondigd waarin het college informatie gaat ophalen bij de maatschappelijke organisaties, maar dat wil volgens mij niet zeggen dat in die periode alles gewoon op de oude voet kan doorgaan. Wij beoordelen het college niet op de intenties maar op de resultaten. ”

Lees verder
20 april 2021

Heroverweeg reconstructie N65

Foto: SP

De SP heeft B&W schriftelijke vragen gesteld vanwege de gemaakte fouten met de berekening van de stikstofuitstoot. Ook is er gevraagd welke verbeteringen in beeld zijn en in welke mate de voorstellen van het Comité N65 en Vught Participeert daarin meegenomen worden.

Lees verder
31 maart 2021

Inwonersparticipatie beweegzaal De Springplank

Door de fractie SP zijn op 7 maart 2021 vragen gesteld met betrekking tot inwonerparticipatìe beweegzaal De Springplank.

Lees verder
13 maart 2021

SP: Nederland moet eerlijker!

Foto: SP
10 maart 2021

Ons land moet eerlijker

Foto: SP
1 maart 2021

Persbericht: Is-ie er of is-ie er niet?

Foto: SP

De nachtmerrie van het nieuwe Vughtse college moet dit weekend wel zo’n beetje compleet geweest zijn, als we het hebben over de Jagersboschlaan. Zo’n twee weken geleden plaatste een ambtenaar op eigen initiatief waarschuwingsborden voor overstekende dassen op de Jagerboschlaan. Dieren die er volgens de geraadpleegde experts van de gemeente er zeer waarschijnlijk niet zitten. Dus werd de ambtenaar bedankt voor zijn initiatief, maar eveneens zeer waarschijnlijk ook gevraagd om de volgende keer even te overleggen met de verantwoordelijke wethouder, in dit college waarschijnlijk Marc du Maine aangezien hij (overigens prima) reageerde op de vragen die natuurlijk op het college afgevuurd werden.
De borden konden weer weggehaald. En dat gebeurde vorige week ook.

Lees verder

Pagina's