h

Nieuws uit 2017

22 december 2017

fijne feestdagen en een gezond 2018

Foto: SP

Sta deze dagen ook eens stil bij de mensen die het niet zo goed hebben getroffen. Wij hopen dat iedereen de woorden menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit ook in 2018 een warm hart zal toedragen. Fractie en bestuur SP Vught.

Lees verder
18 december 2017

De Avulo heeft er zin in !

Foto: AVULO / www.avulo.nl

De SP in Vught heeft zich het afgelopen jaar flink ingezet om in Vught, Cromvoirt en straks Helvoirt weer lokale tv te kijken. Een klein jaar geleden nam de SP samen met de grootste coalitie partij Gemeentebelangen,  het initiatief om de Vughtse omroep Avulo FM te vragen of zij het zagen zitten om ook TV te gaan verzorgen.

Lees verder
15 november 2017

Fuck Flex actie in Vught

Foto: SP

Grote bedrijven profiteren van de uitbuiting van jongeren: mensen met een flexcontract worden eerder ontslagen en verdienen gemiddeld veertig procent minder dan hun collega’s met een vast contract. Tijd om de werkgeversbaas te laten afkicken dus!”

Lees verder
2 oktober 2017

Suzanne van Wiggen lijsttrekker SP Vught

Foto: SP

Tijdens de algemene ledenvergadering van de SP Vught is Suzanne van Wiggen unaniem gekozen als lijsttrekker. Daarmee kiest de SP Vught om ook in 2018 weer mee te doen aan de verkiezingen. De volledige kandidatenlijst wordt in december bekend gemaakt.

Lees verder
2 oktober 2017

SP Vught groot voorstander van Lokale omroep in Vught

Nadat LTV stopte met tv uitzendingen kregen wij vaak de vraag: “kan de gemeente niet zorgen dat er weer Vughtse TV komt”. Wij van de SP hebben toen samen met Gemeentebelangen een voorstel ingediend om Avulo te vragen of zij dit kunnen realiseren. Dit voorstel is aangenomen in de Vughtse gemeenteraad.  De Avulo heeft toen een goed plan ingediend, waarmee het college van Burgemeester en wethouders aan de gang moeten. De Vughtse SP vindt het geen goedkoop voorstel, maar het is een gedegen en goed plan.

Lees verder
25 september 2017

Algemene Ledenvergadering SP Vught

Hierbij worden de leden van de SP uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering

Lees verder

Pagina's

U bent hier